Вчора
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

«14 жовтня – це свято військових, правоохоронців, військових медиків, волонтерів», – Ігор Васильєв

Із професійним святом привітав захисників і захисниць України народний депутат Ігор Васильєв. Він особливо підкреслив, що це свято не є суто чоловічим, адже поруч з чоловіками на Сході України нашу державу захищають також і тисячі жінок.

«Це – свято військових, правоохоронців, військових медиків, волонтерів, тобто усіх тих, хто, незалежно від статі, на Сході, на передовій захищав і захищає нашу країну від ворожого війська.

Адже тисячі жінок стали поруч з чоловіками і нарівні з ними несуть службу, виконують бойові завдання, захищаючи Україну.

За роки війни на Донбасі статус учасниць бойових дій отримали близько 10 тисяч жінок. Саме тому в липні цього року у Верховній раді ми проголосували за законопроект №2325, яким встановлюється нова назва свята – відтепер воно називається День захисників та захисниць України! Рішення підтримали 317 депутатів.

Шановні захисники й захисниці, прийміть слова глибокої вдячності та поваги та побажання міцного здоров’я, сили й твердості духу, надійного тилу в родині, щирої любові, світлого щастя і миру!», – написав нардеп.

4 листопада
3 листопада