Вчора
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня

17-річна дівчина потребує дороговартісної трансплантації

17-річна Аня Пугач, юна красунечка із зовнішністю кінозірки, потребує складної й дороговартісної операції – пересадки печінки.

Анюта народилася з діагнозом, несумісним із життям, але одразу після народження її прооперували хірурги клініки “Охматдит”, провівши операцію по Kasai, і це подарувало їй 17 років життя.

За цей час дитина перенесла десятки серйозних обстежень, лігування вен стравоходу, організм постійно підтримувався медикаментозно. На початку 2020 року постало питання про шунтування, втім після ретельного обстеження у київській клініці “Оберіг” лікарі дійшли висновків, що воно вже не принесе позитивних результатів, і єдине, що може врятувати Аню, це трансплантація печінки.

Як зізнається мама Ані, вона весь час боялася почути ці слова, ніби й готувалася до цього, але коли зрештою почула, то була спустошена, вражена, і у неї ледь не опустилися руки…

У нашій країні така операція можлива лише від живого донора, який є прямим родичем. На щастя, є два імовірних донори, вони мають пройти повне обстеження у клініці, і за його результатами лікарі оберуть найбільш придатного. Це син і рідний брат мами дівчинки Тетяни Пугач.

Як завжди, все упирається у фінансову проблему. Грошей на таку операцію потрібно багато – 2 200 000 грн. У родини таких коштів немає. Але допомогти врятувати дівчинку можемо ми – кожна гривня, яку ви згодитеся пожертвувати на цю добру справу, буде для родини безцінною!

Якщо ви – людина з великим добрим серцем і бодай на хвилинку можете уявити, ЩО відчуває мама дівчинки, долучайтеся до благородної справи порятунку життя! Так, сума значна, але для великої спільноти людей зібрати її цілком імовірно!

Номер карти мами: Приватбанк 4731 2191 1557 5098 – Тетяна Пугач.

 

Джерело: sts.sumy.ua

4 листопада
3 листопада