Вчора
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

20-річний хлопець із Глухівщини скоїв самогубство не через кохання?

Повідомлення про те, що житель с. Шевченкове Глухівського району вранці 15 червня був знайдений повішеним і причина самогубства — нібито нерозділене кохання, облетіла всю Сумщину.

Але родичі покійного в шоці від цієї версії. Усі односельці Юрія (так звали хлопця) запевняють, що ніякого романтичного почуття, через яке він би вирішив піти з життя, у нього не було. У селі все у всіх, як на долоні, до того ж Юра працював на пилорамі, багато часу проводив із колегами, і про бурхливі серцеві переживання, які його загнали в депресію, вони напевно б знали!

Так, наприклад, один із приятелів, з яким хлопець тісно спілкувався, говорить, що Юра 14-го отримав зарплату, і вони відпочивали в кафе. Нічого не віщувало біди.

Старше покоління жителів села розповіло, що душевна травма у хлопчини вже давно, але пов’язана вона із сімейними питаннями: померла мати, а батько, знайшовши собі жінку, жив на дві родини. Що творилося в його душі, коли він вирішив одним махом позбутися всіх проблем — відомо лише йому самому…

shans.com.ua

4 листопада
3 листопада