Вчора
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

22 травня 2021 рік – по істині знаменний день для Сумщини та всієї України, – Вадим Лисий

Сумщина проти продажу землі! Під таким гаслом аграрії, фермери, землевласники, представники громадських організацій та партійці «Батьківщини» взяли участь у зборах ініціативної групи, які відбулися 22 травня у селі Березівка, що на Київщині.

Масштабний захід відбувся за участі Голови партії «Батьківщина» Юлії Тимошенко, народних депутатів України, представників всеукраїнських фермерських та аграрних асоціацій, громадських організацій, профспілок. Понад 18 тисяч українців виявили бажання взяти участь у Всеукраїнському референдумі проти розпродажу землі. Делагацію від Сумщини представили близько тисячі небайдужих мешканців – це люди, які готові до останнього стояти на захисті найбільшого скарбу нації.

Лідер «Батьківщини» Сумщини Вадим Лисий назвав цей день «по істині знаменним».

«Сьогодні тут зібралися ті люди, котрі розуміють, що продаючи за копійки землю іноземцям, ми продамо «душу нації» і суверенітет. Нас просто виселять, або зроблять кріпаками глобальні іноземні компанії.

Запам’ятайте цю дату – 22 травня 2021 – це по істині знаменний день. Поіменні списки затверджені. Процес референдуму – запущено. Дуже сподіваємося, що ЦВК так же оперативно затвердить ініціативну групу  і не буде блокувати проведення референдуму», – зауважив Вадим Лисий.

На зборах члени ініціативної групи одноголосно підтримали формулювання питання майбутнього референдуму, яке звучатиме так: «Чи підтримуєте ви заборону продажу земель сільськогосподарського призначення будь-кому, крім держави Україна?».

Ініціативну групу «земельного референдуму» було вирішено утворити в кількості 11 тисяч учасників, які невдовзі розпочнуть збір трьох мільйонів підписів.

4 листопада
3 листопада