Вчора
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

«АМК РЕМ-БУД» встановлює обладнання у побудованому дитячому садку на Київщині

Спеціалісти підприємства завершують роботи у зведеному дошкільному навчальному закладі села Нові Петрівці, який стане одним із найбільших у Київській області (забудова має площу 6 215,3 м2 на ділянці 1,59 га).

Будівництво дитсадка на 230 місць, яке у рамках програми «Велике будівництво» виконує «АМК РЕМ-БУД», наближається до свого завершення. Працівники компанії виконали на об’єкті значний обсяг робіт. Серед останнього – оснастили приміщення навчальної установи новими та яскравими меблями, встановили сучасне комп‘юте обладнання.
На часі – влаштування навчальних дошок, телевізорів, кухоннного обладнання. Працівникам «АМК РЕМ-БУД» залишилося налаштувати автоматизацію на обладнанні інженерних мереж.

Нагадаємо, що під час реалізації проєкту окрім будівельних та внутрішньо-оздоблювальних робіт, працівники компанії побудували котельню, яка може працювати на твердопаливних та газових агрегатах, насосну станцію, два водні резервуари для гасіння пожеж. Також на території закладу облаштували доріжки, проїзди, тіньові навіси, покриття, огорожу, а для змістовного дозвілля малечі встановили сучасний дитячий ігровий майданчик.

Дбаючи про майбутнє країни, команда «АМК РЕМ-БУД» працює якісно та натхненно, а також докладає зусиль, щоб створити у дитсадку належні умови для навчання і розвитку найменших жителів Нові Петрівці.

4 листопада
3 листопада