25 квітня
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

Активісти із ЦУКРу на чолі з Дмитром Тіщенком у Сумах під час алкогольної вечірки давали відсіч ворогу “сумно”

Кому війна, а кому веселі алкогольні вечірки у центрі Сум… У них не російська агресія, а ворог на ім’я «сумно», що оголосив їм війну…

Так, минулого четверга у центрі Сум по вулиці Кузнечній (поряд із Макдональдсом) активісти громадської організації ЦУКР влаштували масштабну вечірку, запросивши кількасот гостей.

В оголошенні зокрема було вказано:

“Соборний вечір сьогодні!

Ворог на ім’я «сумно» оголосив нам війну, і тільки об’єднавшись ми дамо йому відсіч. Ну що, випишемо йому цього четверга крейзі лоу-кік і розтопчемо під час Соборного вечору разом. Тільки ця команда здатна йому протистояти

П’янке від Соборна ЗЗ + смачне від Che’s + затишок від дворика + ТИ

О 18:00 почнемо бій!”

І “бій” розпочали! Зібрали близько двохсот людей, у тому числі, й чоловіків і так весело проводили час (навіть під час повітряної тривоги), що місцеві жителі вимушені були викликати поліцію аби припинити ці “пляски на костях”. На відео добре видно, як молодь виходить з коктейлями, на столах також повно алкоголю, серед закладу стоїть сцена, грає гучно музика.

І все це в сорока кілометрах від російського кордону, все це відбувається у той час, коли щоденно на фронті гинуть наші захисники, віддаючи своє життя, у тому числі і за таких “тусовщиків”.

Цікаво, що на таких “незначних” гулянках під час війни, активісти зупинятися не збираються і планують довести кількість своїх “однодумців” до 500 сумчан. Так, на сторінці громадської організації ЦУКР вказано:

«Дворик на Кузнечній — це фенікс, який раніше був занедбаним, а тепер збирає активних сум’ян.

Зараз у ДНК триває сезон «Закодований вайб» із виступами відомих стендаперів та концертами українських музикантів…

Команда Цукру гуртує активних сум’ян не лише у дворику, а й у Клубі Цукру. До кінця літа ми хочемо об’єднати 500 небайдужих містян. Приєднуйтеся, щоб разом змінювати наше місто на краще за посиланням у коментарях”.

Керує усіма цими “фестивалями” активіст і давній соратник Олега Медуниці Дмитро Тіщенко. Він не спішить їхати на фронт, адже у нього в планах ще багато різних розважальних фестивалів і гулянок у Сумах, про що чоловік відкрито розповідає на різних інформаційних ресурсах.

Все це виглядає, ніби знущання над тими сумчанами, які віддали на полі бою своє життя, за таких як Діма; щоб їм було весело і комфортно вести свої “бої” по випиванню пива та розкурюванню кальянів!..

4 листопада
3 листопада