16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня

Актори-аматори з Конотопа відзначилися на всеукраїнському конкурсі

Актори-аматори народного театру Конотопського міського будинку культури «Зоряний» здобули відзнаки Всеукраїнського відкритого онлайн-конкурсу акторської майстерності з нагоди 120-річчя з дня народження Миколи Яковченка.

Микола Яковченко – одна із яскравих постатей українського театру та кіно, неповторний майстер сміху. І, справді, складно знайти людину, яка б не згадала його незабутньої посмішки, своєрідної ходи, вишуканого метелика і смішних сандалів чи традиційного беретика.

Вперше журі відбирали конкурсантів не вживу, а через екран монітора, бо на заваді став карантин. Серед поважного журі, була відома акторка Катерина Варченко, яка у вересні місяці збере всіх учасників конкурсу для проведення майстер-класу з літературного декламування.

Конотоп у конкурсі представили учасники народного театру Конотопського міського будинку культури «Зорний», які за результатами експертного оцінювання здобули наступні відзнаки: Гран-прі – Тимошенко Микола, І місце – Рябов Олексій, ІІ місце – Маірко Євгенія та Багрянцева Олена.

Церемонія нагородження відбудеться в рамках заходів із нагоди відзначення 120-річчя з дня народження Миколи Яковченка після завершення карантину.

Джерело http://debaty.sumy.ua/news/aktori-amatori-z-konotopa-vidznachilisya-na-vseukrayinskomu-konkursi

4 листопада
3 листопада