Вчора
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

АМК РЕМ-БУД будує один із найбільших дитсадків у Київській області

Компанія «АМК РЕМ-БУД» займається будівництвом дитячого садка у с. Нові Петрівці у Вишгородському районі Київської області. Роботи виконуються у рамках національної програми «Велике будівництво».

Забудова має площу 6 215,3 м2 на ділянці 1,59 га. Дошкільний навчальний заклад розрахований на 230 маленьких новопетрівчан. Відсутність дитячого садка – одна із найгостріших проблем для жителів села, через що батьки змушені віддавати малечу в заклади міста Києва та сусідніх сіл.

Будівництво нового ДНЗ почалося у 2017 році. Завершити його вдається саме завдяки проєкту Президента України «Велике будівництво». За цей час пройдено великий шлях – від першої закладеної цеглини до наведення благоустрою території. Наразі основна частина робіт уже виконана. Більшість приміщень вже готові до облаштування меблями.

Петрівська сільська рада докладає величезних зусиль, щоб маленькі новопетрівчани якнайшвидше переступили поріг такого довгоочікуваного дошкільного навчального закладу, який буде одним з найбільших у Київській області. Сільський голова Радіон Старенький постійно особисто контролює хід робіт.

«Наша компанія активно долучилася до будівництва дитячих садочків на Київщині. Дошкільний навчальний заклад у селі Нові Петрівці – найбільший із таких об’єктів. Під час будівництва ми використали найсучасніші матеріали і новітні технології, щоб створити тут найкращі умови для дітей. Команда «АМК РЕМ-БУД» робить усе для того, щоб понад 200 дошкільнят змогли навчатися в комфортних, а головне – безпечних умовах», – прокоментував генеральний директор ТОВ «АМК РЕМ-БУД» Андрій Куковенко.

Возможно, это изображение (в помещении)

Возможно, это изображение (в помещении и текст)

Возможно, это изображение (в помещении и текст)

4 листопада
3 листопада