Вчора
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

«АМК РЕМ-БУД» будує спортзал та їдальню для гімназії селища Димер Київської області

На місці майбутнього спортзалу працівники компанії влаштовують підпірну стіну і заливають фундамент, а на території, яка відведена під їдальню, проводять земляні роботи.

Окрім ремонту й будівництва доріг «АМК РЕМ-БУД» успішно реалізовує на Київщині проєкти, пов’язані з соціальною сферою. Працівники компанії, побудували «з нуля» сучасний спорткомплекс у місті Буча, дитячі садки у селах Синяк, Козаровичі та Нові Петрівці (в останньому – завершуються роботи), провели реконструкцію стадіону у місті Сквира. Наразі фахівці підприємства працюють над новим проєктом – будівництвом сучасного двоповерхового спортзалу із хореографічним залом та одноповерхової їдальні для учнів Навчально-виховного комплексу «Димерська гімназія-загальноосвітня школа 1 ступеня», що у Вишгородському районі Київської області.

Договором передбачено, що реалізація всього комплексу робіт займе два роки. Роботи здійснюються на замовлення департаменту регіонального розвитку Київської ОДА.

Працівники компанії вже завершили усі підготовчі роботи й приступили до процесу будівництва. Зокрема, вони влаштовують підпірну стіну та фундамент під майбутній спортзал, а також займаються земляними роботами на місці, де буде шкільна їдальня.

Під час будівництва «АМК РЕМ-БУД» використовуватиме тільки найсучасніші матеріали і будівельні технології, щоб створити найкращі умови для фізичного розвитку та відпочинку учнів гімназії.

Маючи позитивний досвід з реалізації соціальних проектів, у компанії запевняють, що всі роботи будуть виконані на найвищому рівні, а сучасні новозбудовані об’єкти стануть гордістю навчального закладу.

4 листопада
3 листопада