Вчора
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

«АМК РЕМ-БУД» гідно презентувала свій потенціал на форумі «Велике будівництво. Дороги»

У Сумському національному аграрному університеті відбувся форум «Велике будівництво. Дороги». На цьому заході компанію «АМК РЕМ-БУД» представив директор її Сумського офісу Юрій Деркач.

Розпочався форум із огляду ділянки автомобільної дороги Н07 Київ – Суми – Юнаківка, яку відбудували у рамках програми Президента України «Велике будівництво». Згодом учасники зібрання перемістилися до СНАУ, де будівельні компанії презентували свою дорожню техніку. Серед представлених зразків машини «АМК РЕМ-БУД» були найновішими та найсучаснішими.

За словами Юрія Деркача, нинішній форум засвідчив, що дорожньо-будівельна галузь Сумщини має величезний потенціал. А компанія «АМК РЕМ-БУД» готова й надалі працювати на розвиток дорожньої інфраструктури області, втілювати у життя проєкти різної складності. Серед іншого директор Сумського представництва «АМК РЕМ-БУД» заявив про готовність поглиблення співпраці з Сумським НАУ та можливість проходження практики студентами вузу на базі компанії. За словами Юрія Деркача, майбутні спеціалісти отримають унікальну можливість ознайомитися з найсучаснішими технологіями та технікою у галузі дорожнього будівництва, які у своїй роботі застосовує «АМК РЕМ-БУД».

Серед іншого учасники форму говорили про існуючий запит від профільних організацій на нові та перспективні кадри. Відтак питання відкриття нової спеціальності у СНАУ – дорожнє будівництво – як ніколи актуальне.

У свою чергу ректор Сумського національного аграрного університету Володимир Ладика відзначив «АМК РЕМ-БУД» як головного спонсора заходу і висловив сподівання на подальшу співпрацю у галузі навчання та підготовки висококваліфікованих спеціалістів.

У підсумку форуму «Велике будівництво. Дороги» було підписано Меморандум між СНАУ та «АМК РЕМ-БУД» щодо підготовки кадрів для дорожньо-будівельної галузі.

Директор Сумського представництва «АМК РЕМ-БУД» Юрій Деркач подякував ректору СНАУ Володимиру Ладиці за можливість долучитися до заходу та висловив переконання, що співпраця компанії та вишу принесе високі результати.

4 листопада
3 листопада