Вчора
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

«АМК РЕМ-БУД» ліквідовує небезпечні ділянки на дорогах Сумщини

Фахівці «АМК РЕМ-БУД» постійно моніторять ситуацію на автошлях Сумської області та вживають заходи для підвищення безпеки дорожнього руху.

На замовлення Служби автомобільних доріг у Сумській області «АМК РЕМ-БУД» продовжує планомірно реалізовувати комплекс заходів для забезпечення належного утримання автошляхів у зимовий період. Одним із важливих напрямків роботи є контроль за ситуацією на дорогах, які були ввірені підприємству для обслуговування у осінньо-зимовий період. Бригади «АМК РЕМ-БУД» постійно здійснюють їх об’їзд та у разі необхідності оперативно відновлюють аварійні ділянки.

Так, працівники «АМК РЕМ-БУД» виконали ремонтні роботи на дорозі загального користування О 191606 Вишневе-Білка/Т-19-13/. Для підвищення безпеки автомобілістів, фахівці «АМК РЕМ-БУД» здійснили планування та підсипку узбіч дороги, а також засипали промоїни, які утворилися поряд із проїзною частиною. Зазначимо, що такі провалля є дуже небезпечними – вони не тільки перешкоджають руху транспорту, а й можуть спричинити аварійну ситуацію.
У «АМК РЕМ-БУД» сподіваються, що вжиті працівниками компанії заходи дозволять знизити рівень аварійності на автошляхах області у зимовий період та зберегти не одне людське життя.
«АМК РЕМ-БУД» готова забезпечити зимове утримання доріг на належному рівні.
4 листопада
3 листопада