Вчора
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня

АМК РЕМ-БУД обирає для ремонту доріг сучасну техніку

Компанія «АМК РЕМ-БУД» застосовує сучасні технології як для проведення капітального ремонту доріг, так і для дрібного. У той час, коли інші продовжують «латати» ями старими дідівськими методами, ТОВ «АМК РЕМ-БУД» обирає прогресивну техніку, що дозволяє діяти більш швидко, надійно та якісно.

Бригади компанії активно працюють на об’єктах із MADPATCHER – повністю автономним обладнанням для ямкового ремонту доріг струменево-ін’єкційним методом (пневмонабризком).

Ця машина заповнює ями сумішшю бітумної емульсії і щебеню з допомогою стисненого повітря. Такий метод в кілька разів швидше і в три рази дешевше порівняно з методом, що включає фрезерування, укладання та ущільнення.

Наразі два MADPATCHERи задіяні під час поточного середнього ремонту окремих ділянок автомобільної дороги загального користування місцевого значення О191503 Яструбине – Софіївка у Сумському районі. Роботи проводяться на замовлення ДП «Дороги Сумщини».

Завдяки використанню MADPATCHER компанії «АМК РЕМ-БУД» вдається забезпечити безпроблемний рух транспорту за мінімальні терміни.

4 листопада
3 листопада