Вчора
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

«АМК РЕМ-БУД» оперативно відремонтувала дорожнє покриття мостового переходу на Охтирщині

Фахівці «АМК РЕМ-БУД» виконали аварійний ремонт дорожнього покриття на мостовому переході через р. Ворскла в селі Іванівка на дорозі О190305 – Іванівка – Т 1705, що у Кириківській громаді на Охтирщині.

Бригади «АМК РЕМ-БУД» продовжують активні роботи з експлуатаційного утриманням автошляхів Сумщини, у тому числі й ремонту аварійного дорожнього покриття, що дуже важливо напередодні зимового періоду.

Так, у селі Іванівка на Охтирщині працівники підприємства за добу відновили зношене дорожнє полотно на мостовому переході.  Для того, аби 200-метрова ділянка дороги, що проходить цією штучною спорудою, не була смугою перешкод для місцевих автомобілістів, фахівці «АМК РЕМ-БУД» влаштували там два шари – вирівнюючий і верхній із дрібнозернистого асфальтобетонного покриття (тип Б), а також виконали між ними підґрунтування бітумною емульсією.

«АМК РЕМ-БУД» провела усі роботи, як завжди, якісно та оперативно. Відтепер автомобілісти Охтирщини  можуть безпечно та зручно пересуватися по відремонтованому мостовому переходу.

Команда «АМК РЕМ-БУД» працює на розвиток Сумщини!

4 листопада
3 листопада