Вчора
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня

“АМК РЕМ-БУД” підтримала українську збірну на Чемпіонаті світу зі спінінгової риболовлі

АМК РЕМ-БУД” виступила генеральним спонсором поїздки українських аматорів-риболовів на XVIII Чемпіонат світу з лову хижої риби з берега, який проходить у болгарському Девіні.

На змагання, які стартували 26 серпня, приїхали 60 спортсменів із 15 національних збірних, зокрема із Польщі, Чехії, Боснії та Герцеговини, Словаччини, Італії, Угорщини, Хорватії, Румунії, Сербії, Північної Македонії, Латвії, України, Молдови, Росії та Болгарії. Організатори чемпіонату – Болгарська федерація рибальського спорту та Союз мисливців і рибалок – запасли територію, де проходитиме чемпіонат, більш ніж однією тонною форелі, яка й стане основною здобиччю спортсменів. Улов зараховуватиметься в цифрах, незалежно від розміру риби, і кожну спійману форель відпускатимуть назад у воду.

“Наша компанія охоче підтримала соціальну ініціативу наших співвітчизників щодо поїздки на такий чемпіонат. Адже подібні змагання спрямовані на популяризацію та розвиток зеленого туризму, що нині є дуже актуальним, а також підтримку політики виховання майбутніх поколінь у турботі про природу”, – підкреслив директор “АМК РЕМ-БУД” Андрій Куковенко.

Він висловив сподівання, що представники української збірної покажуть гарні результати на змаганнях та привезуть додому не одну нагороду.

4 листопада
3 листопада