25 квітня
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

«АМК РЕМ-БУД» почала влаштування вирівнюючого та нижнього шарів покриття на дорозі Хмелівка – Великий Бобрик

Активними темпами триває капітальний ремонт одного із об’єктів “Великого будівництва” – автомобільної дороги місцевого значення О 190603 Хмелівка – Великий Бобрик у Сумському районі.

Так, на замовлення ДП «Дороги Сумщини» бригади “АМК РЕМ-БУД” реконструюють зношений автошлях, який є стратегічним для місцевих жителів – цією дорогою везуть дітей до шкіл, а швидкі виїжджають на виклики до людей.
Наразі працівники “АМК РЕМ-БУД” займаються улаштуванням вирівнюючого та нижнього шарів покриття з крупнозернистої асфальтобетоної суміші (тип Б). Паралельно з цим здійснюють улаштуванням узбіч, знімають рослинний шар укосів насипу земляного полотна, який незабаром укріплять посівом трави.

Проєктом також передбачено планування автогрейдером та ущільнення катком. Ці роботи бригади “АМК РЕМ-БУД” розпочнуть після завершення укладання всіх шарів дорожнього покриття. Фінальним етапом стане встановлення бар’єрного огородження, дорожніх знаків і нанесення розмітки.
Забезпечувати безперебійну роботу працівникам компанії дозволяє сучасний автопарк техніки, який щодня виводиться на об’єкт.

Нині рух автомобільного транспорту здійснюється у реверсному напрямку, що дозволяє на час ремонту не блокувати проїзд.
Відновлення дороги Хмелівка – Великий Бобрик, яке виконує “АМК РЕМ-БУД”, буде завершено у визначенні терміни та з дотриманням всіх стандартів якості.

4 листопада
3 листопада