Вчора
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

“АМК “РЕМ-БУД” посилює основу дороги, яка з’єднує села Крюківщина та Гатне у Київській області

Бригади “АМК “РЕМ-БУД” працюють над посиленням основи дорожнього одягу автошляху від вулиці Одеська до вулиці Велика Окружна Дорога в с. Крюківщина та с. Гатне, що на Київщині.

Капітальний ремонт 4,6 км дороги, а фактично будівництво частини автошляху “з нуля”, компанія виконує у рамках програми Президента України “Велике будівництво” на замовлення Крюківщинської сільської ради.

Так, наразі працівники “АМК “РЕМ-БУД” займаються влаштуванням корита і дорожнього одягу з піску та щебеневопіщаної суміші (С-5), укладкою шиповидної мембрани, бортового каменю, укаткою дна корита.

Разом з цим бригади вже перенесли трансформаторну підстанцію, зрізали дерева, здійснили планування автогрейдером щебеневопіщаною сумішшю та улаштування зливоприймачів.

Спеціалізована та сучасна техніка, яка задіяна на об’єкті, дозволяє працівникам “АМК РЕМ-БУД” працювати на повну потужність, якісно розбудовуючи дорожню інфраструктуру Київщини.

Нагадаємо, що бригади “АМК “РЕМ-БУД” не просто відбудують зношену ділянку автошляху, а й створять чотири сучасні транспортні розв’язки, які розвантажать напружений транспортний потік, зроблять новий тротуар та облаштують 3 зупинки громадського транспорту.

“АМК “РЕМ-БУД” докладає всіх зусиль, щоб місцеві жителі с. Крюківщина та с. Гатне були задоволені якістю зробленої дороги, а пересування нею було безпечним та комфортним.

4 листопада
3 листопада