Вчора
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня

«АМК РЕМ-БУД» практично завершила будівництво одного із найбільших дитсадків на Київщині

Будівництво дитсадка у селі Нові Петрівці Київської області на 230 місць, яке у рамках програми «Велике будівництво» виконує «АМК РЕМ-БУД», наближається до свого завершення. Працівники компанії вже закінчили роботи із благоустрою території та облаштували в приміщеннях закладу нові меблі.

Під час реалізації проєкту «АМК РЕМ-БУД» виконала значну частину робіт. Окрім будівельних та внутрішньо-оздоблювальних, працівники компанії побудували котельню, яка може працювати на твердопаливних та газових агрегатах, насосну станцію, два водні резервуари для гасіння пожеж. Також на території закладу облаштували доріжки, проїзди, тіньові навіси, покриття, огорожу, а для змістовного дозвілля малечі встановили сучасний дитячий ігровий майданчик.

Днями працівники «АМК РЕМ-БУД» завершили благоустрій території (засіяли газонною травою), облаштували приміщення закладу новими сучасними меблями, а також приділили увагу санітарно-гігієнічним кімнатам. Наступний етап – завезення та влаштування кухонного і прального обладнання, а також укладка паркетної дошки у спортивному залі.

«АМК РЕМ-БУД» докладає всіх зусиль, аби маленькі жителі села Нові Петрівці якнайшвидше переступили поріг сучасного дошкільного навчального закладу, який буде одним із найбільших на Київщині (забудова має площу 6 215,3 м2 на ділянці 1,59 га).

4 листопада
3 листопада