25 квітня
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

“АМК РЕМ-БУД” продовжує активні ремонтні роботи на автодорозі Понизівка-Манухівка-Бояро

Компанія “АМК РЕМ-БУД” продовжує активні ремонтні роботи на автодорозі О 191204 (Р-44) Понизівка-Манухівка-Бояро.
Наразі працівники компанії завершують фрезерування зношеного дорожнього покриття, яке з роками прийшло у повну непригодність.  Для ремонтних робіт “АМК РЕМ-БУД” використовує надсучасну спецтехніку. Йдеться про фрезерувальну машину, яка значно покращує якість робіт та зменшує термін їх виконання.
Так, завдяки такій унікальній для Сумщини та України, зокрема, спецтехніці, працівники підприємства завершать фрезерування дороги вже найближчими днями. Наступний етап – укладання та влаштування верхнього шару дорожнього покриття.
Нагадаємо, що роботи ведуться на двох відрізках дороги (2 км 100 м та 3 км 200 м), загальною протяжністю 5 км 300 м. Цей об’єкт реалізується у рамках національної програми “Велике будівництво”.
Невдовзі на оновленій дорозі, яка з’єднує декілька населених пунктів, будуть створені умови для комфортного та безпечного пересування водіїв, у тому числі й школярів, яких щодня перевозитиме цим відрізком дороги шкільний автобус.
У компанії запевняють: вони сповнені сил та натхнення, аби й надалі активно працювати над розбудовою дорожньої інфраструктури Сумщини.
4 листопада
3 листопада