Вчора
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

«АМК РЕМ-БУД» продовжує виконувати інженерні роботи на дорозі Коршачина-Синяк

Працівники «АМК РЕМ-БУД» вже влаштували дві із чотирьох водопропускних труб, які проходять через автошлях С1900131 Коршачина-Синяк, що на Білопільщині.

Фахівці компанії продовжують відновлювати місцеві автошляхи та приводити до ладу штучні споруди, які розташовані на них.

Так, наразі активними ремонтними роботами охоплена ділянка дороги на Білопільщині. На ввіреному для ремонту об’єкті, працівники «АМК РЕМ-БУД», серед іншого, вже успішно монтували дві нові водопропускні труби. Найближчим часом вони влаштують інші дві, та за допомогою спеціальних технологій – геомембрани та геотекстилю – зафіксують їх. Також працівники компанії улаштують щебенево-піщану суміш та зацементують ділянку біля виходу труб, аби вода не розмивала їх.

Як тільки фахівці «АМК РЕМ-БУД» впораються з відновленням зруйнованих водопропускних труб, візьмуться за ремонт ще трьох штучних споруд, які перебувають в аварійному стані. Зокрема, у рамках експлуатаційного утримання автошляхів, працівники компанії замінять одну водопропускну трубу у селі Нижня Сироватка Сумського району та дві на Путивльщині – у селах Линово і Іллінське. Попередньо, ці ремонтні роботи розпочнуться вже на наступному тижні.

«АМК РЕМ-БУД» продовжує натхненно працювати для розвитку та покращення дорожньої інфраструктури Сумщини.

4 листопада
3 листопада