Вчора
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

“АМК РЕМ-БУД” протестувала резервну систему електрозабезпечення Академії спорту у Бучі на випадок надзвичайної ситуації

Якщо у спорткомплексі, будівництво якого на Київщині вже завершує “АМК “РЕМ-БУД”, виникнуть проблеми зі світлом, безперебійну роботу забезпечить сучасний генератор, який там встановлено.

Працівники “АМК РЕМ-БУД” протестували обладнання та переконалися, що його потужності вистачить майже на добу безперебійної роботи.

Загалом Академія спорту у Бучі буде обладнана сучасними засобами безпеки. Адже це стосується життя дітей, трудового колективу і гостей майбутнього спорткомплексу. Так, наші працівники підійшли з усією відповідальністю до реалізації комплексу робіт із пожежної безпеки, починаючи від будівництва резервуару на головній споруді спорткомплексу, де зберігатиметься пожежний запас води, і закінчуючи встановленням вогнегасників тощо.

Нагадаємо, у спорткомплексі, які зводять у рамках програми Президента “Велике будівництво”, проводитимуть змагання з олімпійських видів спорту всеукраїнського та міжнародного значення, заняття з міні-футболу, баскетболу, волейболу, гандболу, великого тенісу, а також заняття з фізичної культури бучанських шкіл.

‘АМК РЕМ-БУД” будує надійне майбутнє!

4 листопада
3 листопада