Вчора
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

«АМК РЕМ-БУД» проводить ремонт у Вишгородській ЦРЛ

Працівники компанії ремонтують операційний блок і післяопераційні палати у акушерсько-гінекологічному відділенні Вишгородської ЦРЛ, а також переобладнують підвальне приміщення під стерилізаційну та пральну кімнати.

«АМК РЕМ-БУД» продовжує реалізовувати на Київщині соціально-значимі проєкти. Працівники підприємства не тільки відновлюють дороги, будуть сучасні дитсадки, спортивні комплекси, а й працюють на медичних об’єктах.

Так, наразі фахівці компанії здійснюють ремонт в операційній та реабілітаційних палатах (після операції) акушерсько-гінекологічному відділенні Вишгородської ЦРЛ, що у Київській області.

 

У рамках проєкту там, зокрема, оновлять  систему опалення, замінять усі інженерні комунікації, змонтують нову систему вентиляції, реконструюють стіни та проведуть їх оздоблювальні роботи, укладуть плитку.

Разом з цим працівники «АМК РЕМ-БУД» займаються ремонтом та переоблаштуванням підвального приміщення медичного закладу. Після усіх проведених ремонтних робіт та заміні комунікацій, там створять стерилізаційну та пральну кімнати.

Обсяг робіт дуже великий.  І «АМК РЕМ-БУД» докладає всіх зусиль, аби виконати їх у визначені проєктом терміни та створити комфортні умови для перебування пацієнтів і роботи медичного персоналу.

Продовжуємо натхненно працювати на позитивний результат, на розвиток нашої країни!

4 листопада
3 листопада