Вчора
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

«АМК РЕМ-БУД»: Ремонт автошляху Кириківка – Мирне – Сонячне – на завершальній стадії

Відновлення 3,4 км ділянки автомобільної дороги 0190302 Кириківка-Мирне-Сонячне, що в Охтирському районі, добігає кінця. Наразі робота працівників компанії сконцентрована на облаштуванні узбіч.

Фахівці «АМК РЕМ-БУД» розпочали фінальний етап поточного середнього ремонту автошляху, який є стратегічно важливим для Кириківської громади та загалом Охтирського району.

Для того, аби привести до ладу дорогу, яка довгий час була покрита ямами та вибоїнами, працівники «АМК РЕМ-БУД» виконали значний обсяг робіт. Зокрема, влаштували на основному проїзді та примиканнях автошляху шар із щебенево-піщаної суміші, а також вирівнюючий і верхній шари із крупнозернистої асфальтобетонної суміші (тип Б). Забезпечити якість та оперативність будівництва допомогла сучасна техніка, яку до процесу будівництва залучила компанія.

Як і було заплановано, після успішного завершення основної частини робіт, спеціалісти «АМК РЕМ-БУД» перейшли до облаштування узбіч. Фінальним етапом ремонту автошляху, який має завершитися до кінця року, стане встановлення дорожніх знаків.

Відновлене дорожнє покриття частини автошляху Кириківка-Мирне-Сонячне забезпечить швидке сполучення з адміністративним центром громади, а також створить умови для безперешкодного проїзду автотранспорту.

«АМК РЕМ-БУД» покращує дорожню інфраструктуру Сумської області!

4 листопада
3 листопада