Вчора
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

«АМК РЕМ-БУД» ремонтує дорожнє покриття в Білоцерківській громаді на Київщині

Компанія «АМК РЕМ-БУД» здійснює капітальний ремонт дорожнього покриття по вулиці Першотравнева в смт Терезине Білоцерківської міської громади Київської області. Роботи виконуються на замовлення департаменту регіонального розвитку Київської обласної державної адміністрації.

Наразі працівники встигли впоратися із низкою завдань по цьому об’єкту. Спочатку бригади «АМК РЕМ-БУД» розібрали старе асфальтне покриття, потім зайнялися улаштуванням дорожніх корит глибиною 250 мм, після чого перейшли до улаштування основи під тротуар та основний проїзд. Було встановлено бортовий камінь та поребрик. Згідно з проектом проведено ремонт семи каналізаційних колодязів. В останні дні зроблено улаштування ФЕМу (тротуарної плитки) на тротуар та основний проїзд. Варто зауважити, що роботи виконуються із випередженням календарного графіку, що засвідчує відповідальність і сумлінність колективу.

Завдяки зусиллям компанії «АМК РЕМ-БУД» жителі селища Терезине отримають не тільки якісне, а й красиве дорожнє покриття, яким комфортно прогулюватися за будь-якої погоди.

Возможно, это изображение (на открытом воздухе и текст «S 10100 REDMI NOTE 9 AI QUAD CAMERA»)

Возможно, это изображение (на открытом воздухе)

Возможно, это изображение (на открытом воздухе и текст «REDMI NOTE 9 AI QUAD CAMERA»)

4 листопада
3 листопада