Вчора
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

«АМК РЕМ-БУД» ремонтує підвальне приміщення поряд із бомбосховищем у Вишгородській ЦРЛ

Спеціалісти підприємства готують до здачі першу частину (ліве крило) акушерсько-гінекологічного відділення та продовжують ремонт підвальних приміщень у медзакладі на Київщині.

Так, упродовж останніх тижнів бригади «АМК РЕМ-БУД» працювали у посиленому режимі над облаштуванням санітарно-гігієнічних приміщень, докладали плитку на сходах і стінах, встановлювати прибори освітлення, монтувати двері та приводити до ладу електрощитову кімнату. Наразі вони завершують останні роботи перед здачею лівого крила акушерсько-гінекологічного відділення лікувального закладу та паралельно з цим приводять до ладу підвальні приміщення, які межують з захисним бомбосховищем.

Нагадаємо, що з початку ремонту на об’єкті спеціалісти «АМК РЕМ-БУД» виконали значний обсяг робіт: оновили систему опалення, стіни, стелю, провели їх оздоблювальні роботи, замінили інженерні комунікації, постелили більшу частину плитки, встановили систему кондиціонування, облаштували більшу частину санітарно-гігієнічних кімнат.

Очікується, що вже за тиждень спеціалісти «АМК РЕМ-БУД» розпочнуть ремонтні роботи у іншій частині акушерсько-гінекологічного відділення лікувального закладу. Вони будуть аналогічні тим, які вже виконали до цього.

«АМК РЕМ-БУД» докладає зусиль, щоб у модернізованих приміщеннях ЦРЛ було комфортно і пацієнтам, і медичному персоналу.

Команда «АМК РЕМ-БУД» продовжує працювати на позитивний результат!

4 листопада
3 листопада