Вчора
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня

АМК РЕМ-БУД упроваджує на будівництві Академії спорту в Бучі сучасні технології пожежної безпеки

Для компанії «АМК РЕМ-БУД» питання безпеки на об’єктах будівництва настільки ж важливе, як і якість проведення робіт, адже йдеться про найдорожче – життя і здоров’я людей. Саме тому працівники особливо ретельно займаються встановленням сучасних безпекових систем під час реалізації проектів у рамках національної програми «Велике Будівництво».

Наразі в майбутній Академії спорту в місті Буча Київської області, будівництво якої довірене ТОВ «АМК РЕМ-БУД», триває облаштування пожежного резервуару на головній споруді багатофункціонального спорткомплексу. Він призначений для зберігання пожежного запасу води, що за необхідності, у разі виникнення займання, використовується для приборкання осередків вогнища. На сьогодні покрівля пожежного резервуару уже залита бетоном.

Як зазначають спеціалісти «АМК РЕМ-БУД», вони відчувають підвищену відповідальність, забезпечуючи сучасний рівень пожежної безпеки, враховуючи, що в Академії спорту перебуватиме велика кількість дітей.

Нагадаємо, у спорткомплексі проводитимуть змагання з олімпійських видів спорту всеукраїнського та міжнародного значення, заняття з міні-футболу, баскетболу, волейболу, гандболу, великого тенісу, а також заняття з фізичної культури бучанських шкіл.

4 листопада
3 листопада