Вчора
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня

«АМК РЕМ-БУД» відновила дорогу, яка проходить через центр Ворожби у Лебединській ОТГ

Працівники компанії відремонтували автошлях Ворожба-Лифино-Басівщина (на ділянці через місто Ворожба) і створили пересування дорогою значно комфортнішим.

1 вересня школярі Ворожби, що у Лебединській ОТГ, пішли до школи відремонтованою дорогою. Це стало можливим завдяки співпраці влади та бізнесу, а також старанням фахівців компанії «АМК РЕМ-БУД», які й проводили ремонтні роботи на автошляху Ворожба-Лифино-Басівщина (на ділянці через місто Ворожба).

Дорога має значне транспортне завантаження, адже проходить через центр міста та веде до школи і стадіону. У рамках ремонту працівники компанії очистили дорожнє покриття від сміття і пилу, покрили бітумною емульсією та влаштували вирівнюючий шар із асфальтобетонну.

Відремонтована дорога – яскравий приклад співпраці влади та бізнесу. Адже частину витрат на реалізацію проєкту покрило ДП «Дороги Сумщини», решту коштів – Лебединська ОТГ та соціально-відповідальний бізнес в особі підприємства ТОВ «Ворожбалатінвест».

Завдяки виділеному фінансуванню працівники «АМК РЕМ-БУД» реалізували проєкт у найкоротші терміни та якісно оновили дорожнє покриття.

Нагадаємо, що цьогоріч фахівці компанії реалізуютб у різних куточках Лебединської громади низку проєктів. Так, вони вже завершили ремонт внутрішньобудинкових доріг у місті Лебедин по вул. Першогвардійська та по вул. Верстатників. У процесі виконання – ремонтні роботи на дорозі 0190810 Боровенька – Московський Бобрик, відновлення якої проходить у два етапи (одну частину дороги – 2,7 км – оновлять цьогоріч, решту – понад 11 км – у наступному році, коли надійде фінансування) та на автошляху Токарі-Межиріч, де найближчим часом розпочнуть укладати фінішний вирівнюючий шар з асвальтобетонного покриття.

4 листопада
3 листопада