Вчора
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

«АМК РЕМ-БУД» відновлює аварійне покриття мостового переходу на Охтирщині

Працівники компанії приводять до ладу дорожнє покриття 24-метрового мостового переходу, який з’єднує села Перелуг і Комиші, що на Охтирщині.

«АМК РЕМ-БУД» продовжує забезпечувати утримання доріг Сумської області та виконувати ремонт проблемних ділянок. Так, одна із бригад «АМК РЕМ-БУД» зосереджено працює над ремонтом зношеного покриття чергового мостового переходу на Охтирщині. Створення умов для безпечного і комфортного проїзду штучною спорудою – серед пріоритетних завдань для фахівців «АМК РЕМ-БУД» на цьому об’єкті.

У рамках експлуатаційного утримання працівники компанії вже оперативно демонтували старе бетонне покриття мостового переходу, виконали монтаж та заливку плит і наразі працюють над влаштуванням опорної стіни. Дбаючи про безпеку учасників дорожнього руху, спеціалісти «АМК РЕМ-БУД» також зроблять на об’єкті гідроізоляцію, встановлять колесовідбійники (із блоків Т-10), мостові крила, а також приведуть до ладу перильні огородження.

Команда підприємства докладає зусиль, аби вже найближчим часом жителі Охтирщини відчули якісні зміни та, зокрема, покращення стану проїзду через мостовий перехід, що проходить ділянкою дороги Перелуг і Комиші.

«АМК РЕМ-БУД» дбає про дорожню інфраструктуру Сумщини!

4 листопада
3 листопада