Вчора
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня

“АМК РЕМ-БУД” відновлює дорожню мережу в Миропільській громаді

Ремонті роботи по відновленню окремих ділянок доріг розгорнули по вул. Пенянській та на пров. Дорожньому (загалом близько 800 метрів автошляху).

Зазначимо, що дороги там у вкрай незадовільному стані: вони зазнали чисельних руйнувань і деформацій, а найголовніше – вже давно не відповідають сучасним транспортно-експлуатаційним вимогам.

Відтак бригади “АМК РЕМ-БУД” відразу приступили до роботи й вже за декілька днів, після старту проєкту, виконали, зокрема по вул. Пенянському – фрезерування а/б покриття (773 м2); планування основи і узбіч автогрейдером (1423 м2); по пров. Дорожньому – фрезерування а/б покриття (800 м2); планування основи та узбіччя автогрейдером (950 м2). Наступний етап, над якими працюватимуть наші ремонтно-бригади, – укладання на вищезгаданих відрізках доріг асфальтобетонної суміші.

У “АМК РЕМ-БУД” переконані, що відремонтовані ділянки автошляхів служитимуть місцевим жителям Миропілля довго й безпечно. Адже все буде зроблено якісно – з дотриманням необхідних норм та стандартів.
4 листопада
3 листопада