Вчора
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

«АМК РЕМ-БУД» влаштовує нижній шар асфальтобетону на дорозі, яка з’єднує села Крюківщина та Гатне у Київській області

Щоденно просувається реалізація одного із найбільш масштабних інфраструктурних проєктів компанії –  капітальне відновлення автошляху від вулиці Одеська до вулиці Велика Окружна Дорога в с. Крюківщина та с. Гатне із створенням чотирьох сучасних транспортних розв’язок.

Над цим важливим об’єктом (протяжність 4,6 км)  «АМК РЕМ-БУД» працює у рамках національної програми «Велике будівництво», на замовлення Департаменту регіонального розвитку Київської ОДА.

Так, наразі працівники компанії розпочали вкладати нижній шар асфальтобетонного покриття із крупнозернистої асфальтобетонної суміші. Разом з цим, фахівці «АМК РЕМ-БУД» займаються влаштуванням з’їздів, зливових каналізацій, бортових каменів та розробкою корита під дорожній одяг.

Для виконання робіт, які тривають за графіком, на об’єкті задіяно сучасну техніку, яку у своєму автопарку має підприємство.

Після завершення капітального ремонту буде забезпечено якісній проїзд між селами Крюківщина та Гатне Київської області. Транспортні розв’язки, які у рамках проєкту побудує «АМК РЕМ-БУД», допоможуть  вирішити проблему із напруженим транспортним потоком та створять безпечні умови для руху автотранспорту.

4 листопада
3 листопада