Вчора
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

«АМК РЕМ-БУД» влаштувала верхній шар асфальтобетону на дорозі Чупахівка-Перелуг-Комиші

Дорожники «АМК РЕМ-БУД» завершили основні роботи на 1,35 км автошляху О191107 Чупахівка – Перелуг – Комиші, що на Охтирщині. Їм залишилось привести до ладу узбіччя та встановити дорожні знаки.

Напередодні завершення будівельного сезону фахівці «АМК РЕМ-БУД» фінішують з ремонтними роботами на одному із об’єктів у Охтирському районі. Спеціалісти компанії практично закінчили відновлення зношеної частини дороги Чупахівка – Перелуг – Комиші. Так, зокрема, вони влаштували останній фінішній шар із дрібнозернистого асфальтобетонного покриття (тип Б) на дорозі Чупахівка – Перелуг – Комиші, і вже приступили до улаштування узбіч. Наразі працівники «АМК РЕМ-БУД» займаються розробкою ґрунту ексватотором. Потім здійснять планування автогрейдером та займуться нанесенням розмітки і встановленням дорожних знаків.

Всі роботи на об’єкті виконуються згідно з графіком та під контролем ДП «Дороги Сумщини», яке і є замовником робіт.

Команда «АМК РЕМ-БУД» працює якісно та оперативно, щоб зробити пересування дорогою Чупахівка – Перелуг – Комиші комфортнішим і безпечнішим.

«АМК РЕМ-БУД» сповнена сил та енергії, аби й надалі ефективно відбудовувати дорожню інфраструктуру Сумщини. Позитивні відгуки від замовників та жителів області підтверджують той факт, що компанії можна довіряти реалізацію проєктів будь-якої складності.

4 листопада
3 листопада