19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня

АМК РЕМ-БУД з нуля будує дитсадок у селі Синяк на Київщині

Компанія «АМК РЕМ-БУД» займається будівництвом дитячого садка на 75 місць у селі Синяк Вишгородського району Київської області. Роботи виконуються у рамках реалізації національної програми Президента «Велике Будівництво».

На території Синяківської сільської ради, до якої входять чотири населені пункти, а саме с. Синяк, с. Червоне, с. Раківка, с. Вороньківка, відсутні дошкільні начальні заклади. При цьому населення сільради складає 2200 людей, з яких 143 дитини дошкільного віку. Місцеві жителі давно мали потребу у власному ДНЗ, без якого змушені віддавати дітей у садки в сусідні села або ж залишати на виховання вдома.

ТОВ «АМК РЕМ-БУД» допомагає людям втілити їхню давню мрію про сучасний і комфортний садочок. До того ж, тут будуть створені нові робочі місця, що також важливо для розвитку сіл.

Спеціалістами «АМК РЕМ-БУД» зведена двоповерхова будівля загальною площею 1291,12 м.кв. Площа забудови складає 766,76 м.кв., а загальний будівельний об’єм – 4980,0 м.куб.

При будівництві застосовуються новітні технології, зокрема впроваджуються інноваційні заходи з енергозбереження. Наприклад, у ці дні працівники «АМК РЕМ-БУД» займаються монтажем теплої підлоги, щоб дітям, які тут навчатимуться, завжди було тепло і затишно. Також триває підготовка території до благоустрою. Будуть облаштовані сучасні ігрові майданчики.

«Ми з нуля будуємо сучасний дитсадок, щоб 75 дітей, які проживають у Вишгородському районі, змогли навчатися у комфортних та безпечних умовах. Для нашої компанії – честь долучитися до реалізації програми «Велике будівництво» і бути безпосередньо причетними до створення важливих об’єктів соціальної інфраструктури», – прокоментував генеральний директор ТОВ «АМК РЕМ-БУД» Андрій Куковенко.

4 листопада
3 листопада