Вчора
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня

“АМК РЕМ-БУД” завершила будівництво Академії спорту у Бучі на Київщині

У рамках реалізації національної програми «Велике будівництво» компанія «АМК РЕМ-БУД» побудувала один із найбільших та найсучасніших спортивних майданчиків міста Буча Київської області. Вже незабаром він запрацює і прийматиме гостей та майбутніх вихованців.

Компанія “АМК РЕМ-БУД” успішно завершила реалізацію одного із найбільших проєктів Київської області й у визначенні Замовником терміни виконала усі поставленні задачі на найвищому рівні. Наші бригади працювали на об’єкті у цілодобовому режимі, використовували найсучасніші матеріали і новітні технології, щоб створити тут найкращі умови для занять спортом, а також звести сучасний об’єкт, який стане справжнім спортивним магнітом регіону.

Нагадаємо, що потужний спорткомплекс розрахований на 570 відвідувачів на день. Він складається з двоповерхової будівлі, двох полів для міні-футболу зі штучним покриттям, баскетбольного майданчика із поліуретановим покриттям, багатофункціонального майданчика і майданчика для занять зі стрит-файту. При будівництві враховано потреби маломобільних відвідувачів.

Академія спорту в місті Буча, яку побудувала “з нуля” компанія «АМК РЕМ-БУД», також входить до Програми Президента Володимира Зеленського «25 спортивних магнітів».

“АМК РЕМ-БУД” вражає не тільки якістю збудованих доріг, а й реалізацією соціальних проєктів! Пишаємося бути причетними до реалізації таких масштабних об’єктів, як зведення Академії спорту у Бучі.

4 листопада
3 листопада