Вчора
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня

«АМК РЕМ-БУД» завершила демонтажні роботи у рамках ремонту приміщення Національного агентства з питань запобігання корупції

Працівники «АМК РЕМ-БУД» продовжують виконувати капремонт першого та четвертого поверхів приміщення Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК) у Києві.

Завдяки якісній реалізації низки проектів у сфері дорожнього і цивільного будівництва «АМК РЕМ-БУД» отримала позитивну репутацію та довіру не тільки серед приватних замовників, а й від державних органів влади – таких як НАЗК, що є дуже цінним та показовим.

Так, в офісному приміщенні однієї з ключових структур у системі антикорупційної політики України спеціалісти «АМК РЕМ-БУД» вже закінчили усі демонтажні роботи та перейшли до нового етапу. Зокрема, наразі фахівці компанії виконують малярські роботи, займаються стяжкою підлоги, монтують нові стіни, прокладають електричні мережі, а також трубопроводи для майбутньої системи кондиціонування.

Враховуючи важливість об’єкту фахівці «АМК РЕМ-БУД» виконують усі заплановані проектом роботи з особливою відповідальністю, адже офісне приміщення НАЗК щоденно відвідує значна кількість людей, серед яких – європейські партнери, дипломати.

«АМК РЕМ-БУД» цінує довіру державних органів влади та докладе всіх зусиль, щоб створити комфортні умови для роботи співробітників НАЗК, у тому числі й для закордонних гостей.

4 листопада
3 листопада