Вчора
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня

«АМК РЕМ-БУД» завершила ремонт однієї із трьох частин акушерсько- гінекологічного відділення у Вишгородській ЦРЛ

Завдяки старанням команди підприємства медики отримали комфортні умови для роботи, а пацієнти – для покращення здоров’я.

З-поміж низки соціально значимих проєктів, які реалізує колектив «АМК РЕМ-БУД», Вишгородська ЦРЛ займає особливе місце. Адже у медичному закладі не тільки лікують жінок Київщини, а й народжуються нові життя. Відтак до ремонтних робіт працівники підприємства підійшли з усією відповідальністю та докладають зусиль, щоб все зробити на найвищому рівні.

Наразі у першій частині акушерсько-гінекологічного відділення (ліве крило) команда «АМК РЕМ-БУД» повністю оновила опалювальну систему, замінила інженерні комунікації, змонтувала систему вентиляції, реконструювала і оздобила стіни, поклала плитку, облаштувала санітарно-гігієнічні кімнати. Аналогічні роботи будуть виконані й у інших двох частинах відділення ЦРЛ, де найближчим часом розпочнуться роботи.

Разом з цим спеціалісти «АМК РЕМ-БУД» продовжують приводити до ладу підвальні приміщення. Наразі вони ремонтують частину, яка знаходиться поряд із бомбосховищем. До завершення ремонту тут залишилось зовсім небагато – пофарбувати стіни, покласти на підлогу плитку та встановити нові двері.

Реконструкція приміщень у Вишгородській ЦРЛ виконується на принципах енергоефективності та високої якості, націленості на турботу про кожного пацієнта та працівника установи.

«АМК РЕМ-БУД» долучається до розбудови інфраструктури України!

Нагадаємо, що минулого року у рамках реалізації національної програми «Велике будівництво» компанія «АМК РЕМ-БУД» побудувала один із найбільших та найсучасніших спортивних майданчиків міста Буча Київської області – Академію спорту.

4 листопада
3 листопада