Вчора
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

«АМК РЕМ-БУД» завершує благоустрій території дитсадка у селі Нові Петрівці на Київщині

Працівники компанії влаштували асфальтобетонне покриття на проїжджій частині навчального закладу, а також пофарбували борти та пішохідні переходи.

У селі Нові Петрівці щоденно просувається робота над будівництвом сучасного дитсадка на 230 міць, яке у рамках національної програми «Велике будівництво» виконує «АМК РЕМ-БУД». Дошкільний навчальний заклад буде одним із найбільших на Київщині. Ділянка має площу майже 1,6 гектара, а об’єкт – понад 6,2 тисячі квадратних метрів.

Працівники компанії вже виконали основну частину робіт. Зокрема, у рамках проєкту завершили будівельні роботи, встановили інженерні мережі (системи опалення, водопостачання, каналізації, електричного освітлення тощо), меблі, звели насосну станцію, два водних резервуари на випадок пожежі, котельню, яка працюватиме на твердому паливі та газу.

Також працівники «АМК РЕМ-БУД» подбали про змістовне дозвілля та безпеку вихованців закладу: облаштували тіньові навіси, ігровий майданчик, огорожу.

Наразі завершуються роботи над благоустроєм території. Так, нещодавно працівники компанії засіяли територію газонною травою. Нині вони завершили влаштування асфальтобетонного покриття на проїжджій частині навчального закладу, а також фарбування бортів і пішохідних переходів. Разом з цим працівники компанії виконали шліфування лавок у тіньових навісах, а також антикорозійну обробку металу на падусах.

«АМК РЕМ-БУД» активно працює над тим, аби дошкіляна села Нові Петрівці могли навчатися в комфортних і безпечних умовах.

4 листопада
3 листопада