Вчора
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

“АМК РЕМ-БУД” завершує ремонт стадіону на Київщині

Відновлення одного із найбільших спортивних майданчиків міста Сквира у Київській області – стадіону “Колос” – перебуває на фінальному етапі.

“АМК РЕМ-БУД”, працювала на об’єкті у цілодобовому режимі, застосовуючи найсучасніші матеріали та дотримуючись високих стандартів будівництва. Так, за доволі незначний період часу наші бригади якісно та оперативно виконали широкий спектр робіт: вклали натуральне газонне покриття на основному футбольному полі (90 х 55 м); встановили нові трибуни, оновили санітарні приміщення, подбали про благоустрій спортивного об’єкту. Серед останнього – вражаюче оновлення баскетбольно-волейбольного майданчика та бігових доріжок, у тому числі довкола футбольного поля.

Працівники “АМК РЕМ-БУД” демонтували усі конструкції та покриття, які перебували у занедбаному стані, і застосовуючи сучасні технології у будівництві, зробили ці спортивні об’єкти фактично “з нуля”. Зокрема, основу баскетбольно-волейбольного майданчика наші працівники виконали із асфальтобетонного покриття, а фінальним шаром вистелили каучукове покриття (товщиною 13 мм), яке вважають одним із найкращих для об’єктів такого типу. Аналогічним методом улаштували бігову доріжку та зону стометрівки.

Капітальна реконструкція стадіону “Колос” буде завершена вже найближчими днями.

У “АМК РЕМ-БУД” вважають, що відбудований стадіон служитиме громаді не одне десятиліття, адже якість виконання робіт – наш головний пріоритет. Працюємо на результат, на розвиток України.

4 листопада
3 листопада