Вчора
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

«АМК РЕМ-БУД» завершує ремонтні роботи у Вишгородській ЦРЛ, що на Київщині

Відновлення акушерсько-гінекологічного відділення та підвальних приміщень у Вишгородській ЦРЛ вийшло на фінішну пряму. Працівникам «АМК РЕМ-БУД» залишилось завершити на об’єкті незначні малярські роботи.

Упродовж останніх тижнів бригади підприємства працювали у посиленому режимі над влаштуванням у лікарні систем кондиціонування, облаштуванням санітарно-гігієнічних кімнат, а також докладали плитку, встановлювали дверні блоки. До завершення ремонтних робіт на медичному об’єкті наразі залишилося зовсім небагато –  привести до ладу стелю та пофарбувати стіни.

Нагадаємо, що у рамках ремонту у акушерського-гінекологічному відділенні, який триває на замовлення Вишгородської ЦРЛ, фахівці «АМК РЕМ-БУД» вже оновили  систему опалення, замінили інженерні комунікації, реконструювали стіни, провели їх оздоблювальні роботи, постелили плитку.

Разом з цим працівники «АМК РЕМ-БУД» займалися ремонтом та переоблаштуванням підвальних приміщень медичного закладу. Після усіх проведених ремонтних робіт та заміні комунікацій, у них створять стерилізаційну та пральну кімнати.

Команда «АМК РЕМ-БУД» працює якісно та оперативно, щоб створити комфортні умови для перебування пацієнтів та роботи медиків.

4 листопада
3 листопада