Вчора
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня

“АМК РЕМ-БУД” завершує відновлення дороги місцевого значення у Миропільській громаді на Сумщині

Поточний середній ремонт дороги у Миропіллі вийшов на заключний етап – на автошляху, який проходить через вул. Пенянську та пров. Дорожній, завершено влаштування верхнього шару покриття.

“АМК РЕМ-БУД” продовжує відновлювати дороги Сумщини швидкими темпами та з гарантованою якістю. Ремонт зношеного та всипаного численними ямами дорожнього полотна у Миропіллі, де вже завершено основний комплекс робіт, – яскраве тому підтвердження.

Так, за останні дні працівниками нашої компанії успішно виконано на вул. Пенянській: влаштування вирівнюючого шару асфальтобетонного покриття; верхнього шару асфальтобетонного покриття; пересічення в примикання; влаштування вирівнюючого шару з асфальтобетонного покриття та верхнього шару.

На пров. Дорожньому зроблено: влаштування вирівнюючого шару з асфальтобетонного покриття та верхнього шару з асфальтобетонного покриття.

Незабаром розпочнеться облаштування узбіч. Бригади “АМК РЕМ-БУД” укріплять їх щебеневопіщаною сумішшю. Завершити весь комплекс робіт планується вже на наступному тижні.

Після проведеного поточного середнього ремонту жителі Миропілля зможуть комфортно та безпечно пересуватись відновленою дорогою.

4 листопада
3 листопада