24 вересня
23 вересня
22 вересня
20 вересня
19 вересня
17 вересня
14 вересня
13 вересня
12 вересня
11 вересня
10 вересня
7 вересня
6 вересня
5 вересня
4 вересня

Анатолій Маковський: Із Німеччини на Сумщину доставили і розподілили 22 тонни гуманітарної допомоги для внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від бойових дій

Минулого тижня на Сумщину доставлено 22 088 кілограмів продуктових наборів, призначених для внутрішньо переміщених осіб та постраждалих внаслідок бойових дій. Ця гуманітарна допомога була організована за підтримки громади землі Гессен (Німеччина) та низки українських діячів та благодійних організацій (Вікторії Радзієвської, керівника БО БФ “Дарничани” Григорія Маленка, депутатки Київради Зої Ярош, команди “Благодійного фонду “Муссон” у співпраці з “Благодійним фондом Олександра Ємця” під керівництвом Наталії Ємець).

Як повідомив засновник “Благодійного фонду Муссон” Анатолій Маковський, гуманітарний вантаж, що складався з 1 680 продуктових наборів (кожен вагою 13,1 кг), був розподілений між кількома громадами Сумської області:

– Ворожбянська ОТГ Сумського району — 300 наборів;

– Коровинська ОТГ Роменського району — 110 наборів;

– Синівська ОТГ Роменського району — 90 наборів;

– Юнаківська ОТГ Сумського району — 510 наборів;

– Білопільська ОТГ Сумського району — 400 наборів;

– Хотіньська ОТГ Сумського району — 112 наборів;

– Сумська ОТГ Сумського району — 158 наборів.

Анатолій Маковський висловив подяку німецьким партнерам, підкресливши, що продукти були доставлені саме тим, хто найбільше потребує підтримки в цей складний час. Він також відзначив ефективну роботу голів ОТГ, які оперативно організували транспортування гуманітарної допомоги до своїх громад, та подякував “Благодійному фонду Олександра Ємця” за відповідальне розподілення допомоги.

“Прозора благодійна робота — це запорука майбутніх вдалих проєктів та вдячних жителів Сумщини. Працюємо далі!”, — зазначив Анатолій Маковський.

Наразі очікується фотозвіт з громад, де було отримано та розподілено допомогу.

4 листопада
3 листопада