25 квітня
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

Анатолій Носко з АМК РЕМ-БУД: Захищаю кандидатську дисертацію із матеріалознавства

Розпочинаємо знайомство з колективом компанії АМК РЕМ-БУД.

Анатолій Носко – технічний директор ТОВ АМК РЕМ-БУД. За плечима він має великий досвід роботи у будівельній галузі – майже 17 років. Закінчив Сумський національний аграрний університет, навчався на будівельника, економіста, потім іще раз на будівельника, але по напрямку залізничної дороги. І тепер продовжує підвищувати кваліфікацію – навчається в аспірантурі, готуючи кандидатську дисертацію по механіці і властивостях металу, а саме підвищення його якісних характеристик.

«Наша компанія робить усе, щоб ремонти доріг виконувалися якісно, швидко та технологічно. Наразі ремонтуємо місцеву дорогу біля села Скуносове – це 2,7 кілометри. Вже вклали щебенево-піщану суміш і на сьогодні вкладаємо асфальтобетон», – розповів Анатолій Носко під час інспекції об’єкту.

Бажання будувати в Анатолія – з дитинства, адже він є нащадком будівельної династії: і дід, і батько – будівельники. Хоче, щоб і син Глєб продовжив сімейну справу. Хлопець зараз активно слідкує за кар’єрою тата, має тягу до інформаційних сфер і також дуже хороші математичні здібності.

На запитання, чому подобається працювати в АМК РЕМ-БУД, Анатолій Носко відповідає впевнено:
«Тому що в АМК РЕМ-БУД молодий, професійний колектив, у кожного є можливість для самореалізації. Ми працюємо не лише на території Сумської області, а й в інших регіонах України, виконуємо багато класних, цікавих проектів, які допоможуть людям відчувати себе комфортно і безпечно на дорогах».

4 листопада
3 листопада