Вчора
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня

Андрій Голубков — майстер вогню та металу RGM group

У RGM group вирішили взяти за добру традицію розповідати про своїх працівників. На жаль,  не завжди  помітні ті масштаби робіт, які виконуються в цехах. Цього разу — історія з виробничого цеху з виготовлення залізобетонних виробів.

Обстановка довкола виключно чоловіча – вогні, залізо та стукіт молотків. Така робота до снаги Андрію Голубкову, який уже третій рік працює у команді RGM group газоелектрозварником.

Закінчивши Сумське міжрегіональне вище професійне училище, Андрій почав набиратися досвіду у стінах Харківського вагоноремонтного заводу та «Харків Теплосервіс». Зрештою, душа завжди лине туди, де на тебе чекають твої рідні. І Андрій вирішив повернутися до Сум та улаштуватися електрозварником на завод ім. Фрунзе. Час не стоїть на місці і требу рухатися далі. Тепер Андрій працює у досвідченому колективі дорожників та мостовиків компанії RGM group, серед яких знайшов надійних та вірних товаришів.

У Андрія очі просто палають: для нього мистецтво виготовити каркас залізобетонної конструкції та металовиробу будь-якої складності. Саме Андрій разом з колегами улаштовував у приміщеннях компанії системи опалення під тиском. Умілими руками Андрія та його товаришів компанія зводить цілі дороги та мости Сумщини, забезпечує будівництва області надміцними залізобетонними конструкціями.

У RGM group переконані, що їхні талановиті майстри працюють за покликом серця. До того ж місце у серці Андрія давно зайняли люба дружина та двоє синів – Сашко та Артем.

«Ми вдячні тобі, Андрію, за кожну деталь, за кожен виріб, і переконані, що разом ми реалізуємо сотні проектів нашого краю!» — ідеться у повідомленні на сторінці RGM group у Фейбуці.

4 листопада
3 листопада