Вчора
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

Андрій Жолудьов: “На місці старих мостів RGM group зводить нові, які слугуватимуть усе століття”

Жолудьов Андрій Вікторович – електрозварник ручного зварювання на ТОВ «Сумимостобуд», що входить до складу RGM group. Майстер за покликом душі працює на підприємстві з квітня цього року, хоча в цілому віддав будівництву майже 20 років свого життя.

Робочий ранок Андрія починається із найважливішого – перевірки на справність апарату для електрозварювання. Саме він є незамінним у роботі майстра.

До каски, спеціального костюму та роботи із вогнем та металом Андрій вже звик. Його захоплюють щоденні виклики, які перед ним ставить кожен новий міст.

“Безцінне відчуття усвідомленої відповідальності, яка лежить на твоїх плечах. Від того, як звариш конструкції, залежить життя і безпека людей, які користуватимуться цим мостом. У нас професійні мостовики, талановиті хлопці, тому мости у надійних руках. Ретельно все перевіряємо і точно знаємо, що все зробили правильно», – говорить Андрій.

Окрім зварювання, Андрій Вікторович займається ще й різкою по металу. Протягом будівництва мосту доводиться вирізати старі конструкції, адаптувати під місцевість нові. Чоловік жартує:

«Ми ж не лише будуємо, а ще й ламаємо! Руйнуємо старі мости, інколи навіть ті, які слугували людям півстоліття, як то було з мостом в селі Климентове. І все це для того, аби на їх місці звести новий, міцний і надійний. Той, який слугуватиме вже не пів, а усе століття».

Андрій Вікторович виховує двух донечок, з якими обожнює проводити свій вільний від роботи час у ТОВ “Сумимостобуд”.

“Мої дівчатка так швидко ростуть.Залишаю за собою осінні прогулянки в лісі, відводити їх на дитячі гуртки, їсти морозиво влітку та дозволяти все те, в чому не може відмовити люблячий батько. Це надихає мене, мотивує і запалює в роботі, в житті”.

4 листопада
3 листопада