Вчора
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

Ангела Меркель і представники королівської родини: Як сумський підліток колекціонує автографи відомих людей

13-річний сумчанин Нікіта Сема понад півтора роки колекціонує автографи відомих людей. У його зібранні наразі є підписи канцлерки Німеччини Ангели Меркель, представників королівської родини Англії та українських зірок театру, кіно і шоу-бізнесу.

Перший автограф хлопець отримав два роки тому – на концерті гурту «Дзідзьо». Колекціонувати ж почав через кілька місяців після цього, передає suspilne.media.

«Коли приїжджали народні артисти України Стас Баклан та Олексій Вертинський, я потрапив до них на творчий вечір, взяв автографи. І після цього виникло таке хобі», — розповідає Нікіта.

У Сумах підліток колекціонує автографи відомих людей

У його колекції – підписи Ангели Меркель та представників королівської родини Англії. Їм хлопець відправляв листи, й отримав автографи поштою. Особисто взяти підпис не завжди вдається, розповідає Нікіта, бо треба, за його словами «дуже понагліти».

У Сумах підліток колекціонує автографи відомих людей

«До нас приїжджав гурт «Антитіла». Виступали на площі. І я їх чекав за сценою. Бачу, що вони вже приїхали, і я до них через натовп, з ялинок як виходжу: «А можна автограф?». Вони, напевно, злякались, але автограф дали», — розповідає Нікіта і зізнається, що колекціонування автографів – один з кроків до іншої мрії – у майбутньому стати актором.

У Сумах підліток колекціонує автографи відомих людей

Отримані автографи хлопець збирає в окрему папку, також веде тематичну сторінку в Instagram. Каже, що людям цікава тема підписів відомих людей і у нього «почали питати, як взяти автограф, на яку адресу кому написати».

У Сумах підліток колекціонує автографи відомих людей

Наразі в його збірці близько двох десятків автографів. Він мріє зібрати велику колекцію, що «було на що подивитись і що згадати».

4 листопада
3 листопада