Вчора
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

Аудіогід та мобільний додаток «Туристичні об’єкти Сумщини» створили в області

Анонсували подію під час брифінгу голова Сумської облдержадміністрації Роман ГРИЩЕНКО і директор обласного Департаменту культури, інформаційної політики та туризму Любов КАРПЕНКО.

Сумський обласний художній музей ім. Н. Онацького з нагоди Всесвітнього дня туризму отримує безкоштовно в своє розпорядження сучасний комплект аудіогіду. Це обладнання розроблено та зібрано в Сумах.

«Ми проваджуємо впроваджувати сучасні технології в музейну сферу, що дозволить забезпечити якісне супроводження екскурсій різними мовами, а в час пандемії коронавірусу створити додаткові умови для більш безпечного перебування туриста в нашому музеї», – зазначила Любов Карпенко.

Також, за завданням голови облдержадміністрації Романа Грищенка, на замовлення відділу промоції та туризму обласного Департаменту культури, інформаційної політики та туризму розроблено мобільний додаток «Туристичні об’єкти Сумщини» з web-сервісом для збору й систематизації інформації про туристично-привабливі об’єкти Сумської області.

Успішна робота з туристичними операторами та агенціями потребує актуальних туристичних даних для створення конкурентоспроможного туристичного продукту на Сумщині. Чим активніше будемо пізнавати свій край, тим більше цікавої інформації зможемо зібрати і привернути увагу значної кількості туристів.

Презентація аудіогіду та мобільного додатку «Туристичні об’єкти Сумщини» планується 26 вересня в Сумському обласному художньому музеї ім. Н. Онацького.

4 листопада
3 листопада