Вчора
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

Автівка – службова, а справи – особисті: Чому до Юрія Бови приходили поліцейські?

Активісти знову підловили мера Тростянецьої ОТГ Юрія Бову, який має бути у передвиборчій відпустці, на користуванні службовим авто. Аби порушення не зійшло йому з рук, вони викликали поліцію.

Нічого не порушував, а звісно ж працював. Бо у мера, як він сам вказав правоохоронцям, ненормований робочий графік. І байдуже, що «засідав» пізно ввечері на приватній території, а не в мерії. Та ще й приїхав на службовій машині, яку залишив припарковою на тротуарі.

Тим не менш помітити зіпсований настрій чиновника було неважко. Судячи з оприлюдненого відео, зйомці якого старанно перешкоджав син Бови, розгублений мер не очікував на нічний візит правоохоронців. Зазначимо, що за словами адвоката із минулого судового засідання, де розглядається корупційна справа, Бова має бути у відпустці з 21 вересня по 23 жовтня.

До речі біля будівлі офісу дружини, де, схоже, проходила якась нічна зустріч товаришів мера Тростянця, серед купи автівок помітили ще одну службову машину – директора одного із КП міста – Юрія Самодая. Чиновник, за дивним збігом обставин, перевіряв освітлення у тому ж районі. Принаймні такі пояснення він надав правоохоронцям.

Опубліковано Валерієм Парталою Пʼятниця, 25 вересня 2020 р.

Нагадаємо, що нещодавно ми вже розповідали про те, як службове авто Юрія Бови було помічено пізно ввечері біля офісу його дружини. Тоді чиновнику це обійшлося лише критикою у місцевих пабліках. Цікаво, чим завершиться справа цього разу.

Джерело: viche.sumy.ua

4 листопада
3 листопада