Вчора
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня

Автостанцію на Сумщині виставили на продаж: працівників звільняють

Як розповіла голова Кролевецької районної державної адміністрації Наталія Срібранець, власник приміщення автостанції у місті Кролевець виставив будівлю на продаж. Працівники автостанції вже повідомлені про звільнення, пише 05453.com.ua.

«Наразі у нас є домовленість із керівництвом ТОВ «Сумиоблавтотранс» про розміщення у місті Кролевець каси, де будуть реалізовуватися квитки. Це дуже важливо зробити в найкоротший термін, щоб пільговики, які отримують від держави компенсацію за проїзд, не втратили такої можливості, адже без квитків, їм не компенсують витрати», – зауважила голова Кролевецької РДА.

Посадовиця загострила увагу на тому, що транспортне сполучення залишається таким, як і було. Автобусні маршрути будуть виконуватися в повному обсязі. «Я озвучувала дану проблему на сесії міської ради, адже стоїть питання виділення земельної ділянки для розміщення каси для продажу квитків у зручному для кролевчан місці. Щоб і перевізники мали можливість комфортно обслуговувати громадян. Думаю, що спільними зусиллями, разом з міським головою та депутатським корпусом міськради, в даному питанні буде позитивне вирішення», – зазначила Наталія Срібранець.

4 листопада
3 листопада