Вчора
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

«Бажаю місту процвітання й розвитку!» – Ігор Васильєв привітав сумчан зі святом

2 вересня у Сумах відзначають День визволення міста від нацистських загарбників, а в суботу відбудеться масштабне святкування Дня міста.

Зі святом сумчан привітав у Фейсбуці народний депутат України Ігор Васильєв:

«Вітаю сумчан!

Сьогодні, 2 вересня, – День визволення міста від нацистських загарбників, а День міста традиційно відзначається у першу суботу вересня.

За майже чотири століття Сумина Слобода, заснована Герасимом Кондратьєвим, перетворилася на місто обласного значення, відоме далеко за межами України.

В його історії були і щасливі, й трагічні події: сумчанам довелося пройти через революції, голодомори, війни, та попри все Суми відродилися й стали перлиною Псла, промисловим центром області, малою батьківщиною багатьох відомих людей. 

І сьогодні ми дякуємо та віддаємо шану тим, хто будував і розвивав місто, хто захищав його, інколи ціною власного життя.

Найкраще, що ми можемо зробити, це – продовжувати цю справу, разом покращувати життя у Сумах, ставлячись до міста з любов’ю та якісно виконуючи свою роботу.

Адже Суми неможливо не любити. Порівняно з іншими містами воно невеличке, але надзвичайно затишне, спокійне і має своє унікальне обличчя, свої «родзинки» й традиції.

Я вітаю зі святом всіх сумчан, всіх, хто любить Суми, і бажаю місту – процвітання й розвитку, а його мешканцям – добробуту, родинного затишку та здійснення мрій!», – написав політик.

4 листопада
3 листопада