19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня

Білопільські медики працюють із перевантаженням

Як повідомили медики Білопільської ЦРЛ, станом на середу, 4 листопада, на стаціонарному лікуванні у районній лікарні перебуває 28 пацієнтів із підтвердженим діагнозом COVID-19. Із них 27 — жителі Білопільщини. Це, переважно мешканці Ворожби, Білопілля та інших населених пунктів, передає bilopillia.city.

Четверо пацієнтів із COVID-19 мають тяжку форму захворювання. Хворих, котрі перебувають під апаратом штучної вентиляції легенів наразі немає.

На підозрі лежить 15 пацієнтів, усі вони – жителі Білопільщини.

Районна лікарня працює з перевантаженням

Наразі у Білопільській ЦРЛ розгорнуто 40 інфекційних ліжок для хворих на коронавірусну інфекцію. Всі працюють із перевантаженням, бо зазвичай пацієнтів, котрі потребують госпіталізації, більше за наявні ліжка.

Хворіє колектив лікарні

При всьому цьому, хворіють на коронавірус і працівники районної лікарні, як медики – лікарі, медичні сестри, інтерни, так і немедичні працівники. Загалом, від початку епідемії перехворіло понад 40 чоловік колективу лікарні.

Статистика смертності неточна

Запитали у працівників районної лікарні і про статистику смертності, що оприлюднює Сумський лабораторний центр. Зі слів медиків, від початку епідемії, у стаціонарі Білопільської ЦРЛ загалом померло 15 хворих, серед них і жителі інших районів Сумщини.

Але несвоєчасне опрацювання документації інколи дає певні збої у статистиці, тому дані щодо добової смертності можуть бути неточними.

Кількість амбулаторних хворих на COVID-19 зростає щодня

За інформацією Білопільського центру первинної медичної допомоги, станом на середу, 4 листопада, на Білопільщині – 204 амбулаторних хворих із підтвердженим діагнозом COVID-19.

Хворіють працівники «первинки»

Серед працівників первинної ланки Білопільщини – близько 35 чоловік, котрі свого часу перехворіли на коронавірус, або ж і досі лікуються.

Нагадаємо, станом на 4 листопада у Сумській області зафіксовано 12 776 випадків коронавірусу, за минулу добу виявлено 367 нових випадків інфікування Covid-19 .

4 листопада
3 листопада