Вчора
17 вересня
14 вересня
13 вересня
12 вересня
11 вересня
10 вересня
7 вересня
6 вересня
5 вересня
4 вересня
3 вересня
2 вересня
30 серпня
29 серпня
28 серпня
27 серпня

Більше 200 доставок допомоги на 100 млн грн за рік: нардеп Михайло Ананченко відзначив фонд «Razom for Ukraine» за підтримку Сумщини під час війни

Народний депутат Михайло Ананченко привітав із 10-річним ювілеєм благодійний фонд Razom for Ukraine, який з початку великої війни надає Сумщині велику допомогу. Парламентар подякував благодійникам за дуже важливу підтримку нашої області у складні часи, завдяки чому медики, працівники ДСНС та захисники отримують необхідне.

«10 років фонду Razom for Ukraine

Пишаюся, що маю серед друзів команду @БФ Разом для України!

З перших днів повномасштабного вторгнення вони поруч і їх допомога суттєва. За запитом Сумщина не раз отримувала допомогу та обладнання для лікарень, рятувальників та захисників.

Завдяки підтримці фонду, лише за останній рік на Сумщину було здійснено більше 200 доставок допомоги на суму більше 100 млн. грн і наша співпраця триває.

Дякуємо за допомогу! Разом до Перемоги!

Більше про історію та актуальні програми фонду можна подивитись за посиланням – https://www.razomforukraine.org/…/10-rokiv-fondu-razom…/» – написав Михайло Ананченко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, реагуючи на загострення безпекової ситуації, народний депутат Михайло Ананченко зустрівся з головами прикордонних громад Сумського району. Разом вони опрацювати нагальні питання, зокрема – евакуацію та підтримку мирного населення, а також забезпечення гуманітарної допомоги.

4 листопада
3 листопада