15 травня
13 травня
11 травня
7 травня
6 травня
1 травня
30 квітня
29 квітня
25 квітня
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня

Біля магазину на Сумщині сталася кривава різанина

Подія сталася у містечку Ворожба Білопільського району, біля одного з місцевих магазинів. У результаті сварки між двома відвідувачами сталася бійка, і один з молодиків узявся за ножа. Наразі потерпілий знаходиться під наглядом медиків, а зловмисник перебуває під вартою.

Як встановили працівники Білопільського відділення поліції, 29-річний молодик два місяці тому звільнився з пенітенціарного закладу, де відбував покарання за раніше вчинені злочини. Приїхавши уночі до магазину, він вчинив сварку з компанією молодих людей, і навіть вдарив одного з них пляшкою по голові. Інший заступився за товариша, і тоді молодик в якості аргументу вдався до ножа, якого мав при собі у кишені.

У результаті потерпілий з п‘ятьма ножовими пораненнями потрапив у лікарню. Після двотижневого перебування у стаціонарному відділенні він виписався додому, однак все ще потребує медичного спостереження.

«Що стосується зловмисника, то вже за кілька годин після вчиненого ним злочину наші оперативники знайшли його і затримали, — коментує хід слідства Ігор Кісільов, начальник Білопільського відділення поліції. — В ході подальшого слідства були виявлені й інші епізоди злочинної діяльності затриманого: крадіжка, поєднана з проникненням у чуже житло та викрадення двох одиниць мототранспорту. Під час санкціонованих обшуків наші працівники знайшли та виявили у нього обидва крадені байки, а також закривавлений ніж та набої. Патрони і ніж направлені на експертне дослідження».

Суд обрав зловмиснику запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, і наразі чоловік знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.
Слідчі кваліфікували дії затриманого відповідно ч.1 ст. 121 (умисне спричинення тяжких тілесних ушкоджень), ч.3 ст. 185 (крадіжка) , ч.2 ст. 289 (незаконне заволодіння мототранспортом) та ч. 263 (незаконне зберігання боєприпасів) КК України.

Слідчі дії, розпочаті в рамках відкритого кримінального провадження, тривають, — повідомив відділ  комунікації поліції Сумської області.

4 листопада
3 листопада